ceturtdiena, 2009. gada 10. decembris

México III

Nju jau dziivojos Meksikaa 2 ar pus meeneshus un veelaizvien esmu sajuusmaa! Katru dienu apkaart notiek kaut kas interesants Shobriid visi ljoti gaida Ziemassveetkus, egle tika nopirkta jau meenesha saakumaa - un jaa egles te ir taadas pashas kaa Latvijaa Ziemassveetkus svineesim maajaas ar visu lielo gjimeni, bet Jauno gadu ceru sagaidiit pludmalee.

Beidzot bijaam aizbraukushi uz Acapulco - sajuutas neaprakstaamas. Braucaam ar dzhipu kopaa 6 cilveeki un tusinjsh saakaas jau celja saakumaa. No Mexico city prasiija kaadas 5 stundas, lai tiktu liidz galameerkjim. Pirmais iespaids - shausmas cik gaiss ir mitrs, no saakuma bija gruuti paelpot, bet veelaak pieradaam. Gaisa temperatuura visu cauru gadu - ne zemaaka par 30 graadiem. Bijaam noiireejushi dziivokli ar 3 istabaam un baseinu pagalmaa. Naakoshajaa riitaa devaamies uz pludmali - taa bija pasakaina. Lielaakoties bija sanaakushi jaunieshi ar savu muuziku un alinjiem, taa kaa garlaiciigi nebija nevienu briidi - palikaam liidz pat saulrietam. Uudens Klusajaa okeaanaa bija ljoti silts, pat viskarstaakajaa dienaa Griekjijaa nebija tik silts. Bijaam Acapulco kopaa 4 dienas - 2 no taam bijaam tuseeties uz klubinjiem un peedeejaa dienaa aizbraucaam uz vienu pludmali, kur nobaudiijaam tiko zvejotas juuras veltes. Celjojums bija tieshaam pasakains, noteikti gribeetos dziivot netaalu no pludmales.







Peedeejaa meenesha laikaa ciitiigi gaaju uz spaanju valodas nodarbiibaam un nu jau arii ar Miguelu esmu atmetusi anglju valodu, taa kaa ceru, ka driizumaa atradiishu arii darbu. Vakar man saakaas Ziemassveetku briivdienas no skolas, bet noteikti turpinaashu maaciities patstaaviigi, Miguels arii ir labs skolotaajs.
Regulaari arii eju uz gymu, uz turieni mani parasti ved, jo atrodas diezgan biistamaa apkaartnee. Kad Miguels atnaak no darba maajaas, parasti noiireejam kaadu DVD vai ejam uz kino vai cafe. Briivdienaas parasti censhamies trenneeties capoeiru - sporta veids, ar kuru vinjsh ir aizraavies jau vairaakus gadus; vai arii apskatam skaistaakaas vietas no Mexico city. Veel ir ljoti daudz ko redzeet!

Maajaas jaunums - Miguela maasai piedzima meitinja, shobriid vinjas pie mums dziivojaas, lai buutu vairaak cilveeku, kas var paliidzeet. Dikti smuka un veel nav ljoti nikjiiga.

Arii sheit atradu papildus nodarboshanos un piepelniishanos - taisu manikiiru gjimenes sievieteem Ja grib labu kvalitaati, salonos visas skaistumkopshanas proceduuras ir diezgan daargas - nu apmeeram kaa Latvijaa, bet prieksh Meksikas tas ir par daudz.

Tas nu pagaidaam viss - veelu visiem izturiibu un prieciigus Ziemassveetkus!!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru