otrdiena, 2010. gada 16. februāris

Mexico IV

Sveiki visiem! Kaadu briidi nebiju rakstiijusi, bet nekas iipashi jau nav mainiijies - appreceejusies veel neesmu :P lai gan visa Miguela gjimene to ljoti grib. Sheit Meksikaa ir populaari kaazaas atrast padrinos (sponsorus) jebkurai lietai - saakot no gredzeniem liidz pat eedieniem, man visi jau esot atrasti :D Bet nee - ne tik driiz ;)
Par aizgaajushiem notikumiem - Ziemassveetkus un arii Jauno gadu sagaidiijaam kopaa ar gjimeni un radiem - taa te ir pienjemts, bet nu, kad sanaak viss radu pulks, tad nekas kluss nesanaak :D
Decembrii un Janvaarii sheit bija diezgan auksts - kaadi 10 graadi dienas laikaa, bet probleema taa, ka vinjiem nav pilniigi nekaadas apkures vai maajas siltinaashanas, taadeelj telpaas arii bija tie pashi 10 graadi! :O
Briivdienaas mees regulaari braucam apskatiit dazhaadus ciematinjus un jau 2. reizi aizbraucaam uz Acapulco. Klimats bija vienreizeejs un es pamatiigi iedegu - visu laiku centos atrasties saulee, jo savaadaak paaraak atshkjiros no bruunajiem meksikaanjiem :D Smiekliigi, ka vinjiem te pat ir speciaali balinoshie kreemi, bet Latvijaa visi tik iet uz solaariju :D Acapulco bijaam 3 dienas: pirmajaa atpuutaamies viesniicaa, otrajaa - braucaam uz Revolcadero (labaakaa vieta Acapulco tusinjam pludmalee), aizgaajaam uz vieteejiem klubinjiem pie juuras un treshajaa dienaa bijaam uz zivju restoraanu pie juuras, restoraanaa bija arii baseins un iespeeja iziireet gan zirgus, gan kvadraciklus. Katraa zinjaa atpuutaamies vienreizeeji :)
Peec Acapulco saslimu uz veselu nedeelju - adopteeties ar meksikaanju eedienu ir ljoti gruuti...
Tagad arii maacos spaanju valodu dikti ciitiigi-peedeejos divos eksaamenos dabuuju 9 un 10 :) Jau vairs nav probleemu sarunaaties ar apkaarteejiem. Peedeejaas 2 nedeeljas man nenotiek skola, jo nav pasniedzeeja :( Tad nu es tagad intensiivi mekleeju darbu un biznesa idejas, jo es noteikti nevaru mieriigi seedeet maajaas visu laiku. Labi, ka maajaas ir Miguela maasas meitinja (3meeneshi) tad vinja ir jaapieskata :) Atsaaku arii regulaari iet uz gymu :)
Prieks, ka beidzot esmu sheit Mexico city atradusi paaris latvietes. Tik maza tauta, bet var atrast visaas pasaules malaas :)
Pagaajushajaas briivienaas biju aizgaajusi uz vienas meitenes 15to dzimshanas dienu. Sheit ir tradiicija katras meitenes 15to dzimshanas dienu svineet veerieniigi, jo tad meitene paarveershoties par sevieti un vecaaki atljauj meitai saakt iet uz randinjiem un parasti daavina mashiinu vai celjojumu uz Eiropu! Sviniibas izskatiijaas kaa kaazaas - ar grupu, dejotaajiem, milziigu torti un ljoti daudz viesiem.
Taa kaa naakammeeness apritees jau 6tais meenesis kopsh esmu sheit-Meksikaa un beigsies mana uztureeshanaas atljauja, vajadzees izceljot no valsts, lai atgriezhoties atkal sanjemtu 6 meeneshu atljauju. Tad nu izleemaam, ka brauksim uz Kubu - diezgan leeti un taa vienmeer bijusi valsts, kur ljoti gribu aizceljot - kaa nekaa salsas dzimtene ;)
Buchas visiem miiljajiem! Ljoti, ljoti ilgojos!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru